top of page

Cranio-sacraal therapie

Een betoverende kracht huist in de geheimen van cranio-sessies. Diep doordringend tot in de kern van de ziel. Het leven, vervuld van stress, kan ons lichaam soms doen verkrampen, als overlevingsmechanisme.


Ooit om te kunnen vluchten voor wilde leeuwen, nu om om te gaan met overweldigende emoties zoals verlies, rouw en ziekte. Ons verstand weet na verloop van tijd dat het weer veilig is, dat het gevaar geweken is. Maar ons lichaam blijft vaak nog vasthouden aan de spanning en de overlevingsmodus.Een cranio-sessie laat je lichaam weten dat het weer veilig is, dat het mag ontspannen. Er ontstaat ruimte. Ruimte voor het hart, of op plekken waar het ooit afwezig was. Hierdoor kom je steeds dichter bij je ware zelf, jouw waarheid, en de liefde voor jezelf.


De kunst van Cranio-Sacraal therapie omarmt het lichaam in zijn oorspronkelijke glorie, waarbij het krachten van zelfherstel omarmt en uitnodigt tot een staat van harmonie. Het scala aan ongemakken dat met deze therapie kan worden verlicht, is divers en veelzijdig.


Toch blijft het lot ongewis en kan men nooit zekerheid bieden in deze eeuwenoude kunst. Behandelingen kunnen echter ook worden aangewend voor zij die geen specifieke klachten hebben, als een symfonie van vrede en welzijn.

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page